17.07.2019 12:00

Jaké hadry v létě na sebe?

Možná to také řešíte, v čem jezdit v létě, když je na shorty neopren příliš teplo, ale vy chcete mít něco na sobě (nejedete ve Freikórperkultur) jako lehkou ochranu proti větru a hlavně proti slunci?

Otestovali jsme pro vás oblečení od tuzemského výrobce potřeb pro vodní sporty: Hiko Sportu. V nabídce mají surfařské kraťasy Gambit ve dvou verzích: jen z rychleschnoucí pružné látky nebo vč. integrovaných vnitřních neoprenových kalhot. Vnitřní neo kalhoty jsou vyrobeny z velmi pružného 1,5 mm neoprenu. Délka nohavic je ke kolenům, pas je z pružného neoprenu a je možné jej ještě dotáhnout tkaničkou. Na pravé nohavici je prostorná kapsa (uvnitř s odtokovými otvory) se zapínáním na zip.

Tuto variantu šortek jsme spojili s neoprenovým trikem Hiko Symbio s dlouhým rukávem. Toto velmi funkční triko je vyrobeno ze 3 materiálů: přední a zadní panel z 1,5 mm neoprenu, 0,5 mm neopren je na pažích a ramenou a na bočních panelech pasu. Panely v podpaží a límeček jsou z lycry s plyšovou vnitřní vrstvou.

Triko a kraťasy jsou nejen slušivé, ale především velmi funkční a příjemné na těle a dobře poslouží i při náhlém ochlazení.

Šortky jsou unisex, menší vel. tedy vhodné i pro dámy. Trika Symbia se vyrábí i v ryze dámském provedení a ve veselejší barevné kombinaci :-)

Více info na www.hiko.cz , šortky Gambit, triko Symbio pánské, dlouhý rukáv

—————

Zpět


Kontakt

Jenda Šilhavý

Obchodní 1318
252 19 Rudná

(u vody nás nejčastěji
potkáte na Nechranicích, na Mácháči nebo Štěpánském rybníku)

#jendovaskola


+420 603 922 444